duhovna_medicina

Dobrodošli na blog o liječenju. Sve o liječenju časnim Kur'anom, duhovnoj medicini, zapisima, dovama.. e-mail:eddin3@hotmail.com

29.05.2014.

Prizivanje imanli dzina sure Feth

Prizivanje imanli dzina casne sure Feth je od velike vrijednosti jer se time postize duhovno bratstvo koje covjeku uvjek pritekne u pomoc kada mu to bude zatrebalo. Da bi se pristupilo ovom prizivanju treba pocev od nedelje pa do petka uciti suru Feth sedam puta svakog dana i 489 puta Ja Fetah. Treba ustrajavati u zikru i sto manje koristiti govor u dunjaluckim, ovozemaljskim razgovorima osim ako je nuzno da se govori. Nakon dzume namaza u prostoriji u kojoj cemo prizivati klanjati dva rekata nafile namaza sa nijetom da se sluge ove casne sure odazovu. Kada predamo selam prouciti sedam salavata na Poslanika a.s.("Salavati ibrahimija", u narednim postovima pisat cu o salavatima, vrstama salavata i njihovim vrijednostima za onoga ko ih uci). Kada zavrsimo sa ucenjem salavata ucimo suru Feth tri puta. Nakon suure ucimo Bozije ime Ja Fetah 489 puta plus brojcana vrijednost imena(po velikom ebdzedu) onoga ko priziva. npr. Muhamed, brojcana vrijednost imena Muhamed je 92, tako da racunamo 489+92=581.Znaci Muhamed ce uciti Ja Fetah 581 put. Kada se zavrsi sa izgovaranjem Ja Fetah onda ucimo salavate ibrahimija sedam puta i time smo upotpunili ovo prizivanje.Na ovaj nacin koji smo opisali ce prizivati svakog dana do naredne dzume nakon podne namaza. Hudam ili vise njih ce se u tom periodu pojaviti ili na javi ili u snu ili ce cuti samo glas. Vazno je znati da kada se pristupi prizivanju nikom o tome ne pricati i ne prekidati sve dok se ne zavrsi sve navedeno.

26.05.2014.

Za sanjanje lijepih i prijatnih snova

Ukoliko neko zeli da sanja lijepe snove, ili zeli nesto u snu vidjeti, ili ima ruzne snove pa se zeli toga rijesiti, ili ima neku nedoumicu pa zeli dobiti u snu odgovor na neko pitanje isl. Pred spavanje uzeti lijepo abdest i prouciti jedanput suru Insan. Tri noci zaredom uciti pred spavanje po jedanput ovu casnu suru i snovi ce mu biti toliko prijatni da ce sam zacuditi.

26.05.2014.

Rijesavanje potreba i ispunjenje zelja casnom surom Ihlas

Ukoliko imamo neku potrebu, nedoumicu ili problem koji zelimo rijesiti treba uzeti abdest i klanjati cetiri rekata namaza. Na prvom rekatu ucimo suru Fatihu jedanput i suru Ihlas deset puta. Na drugom rekatu ucimo fatihu jedanput i suru ihlas jedanaest puta. Na trecem rekatu ucimo suru fatihu jedanput i suru Ihlas trideset puta. Na cetvrtom rekatu ucimo fatihu jedanput i suru ihlas cetrdeset puta. Kada predamo selam na desnu i na lijevu stranu ucimo(odmah nakon sto se preda selam) suru Ihlas pedeset puta,, salavete na Poslanika a.s., pedeset puta, istigfar pedeset puta,kazemo: "La havle ve la kuvete illa billahil alijil azim"pedeset puta i onda podignemo ruke i zamolimo Boga za potrebu koju imamo. Ukoliko je covjek duzan, vratit ce dug, ukoliko je fakir pomoci ce ga Allah da se osamostali, ukoliko je zalutao Allah ce mu naci puta, ukoliko ima neku muku i problem Allah ce mu je rijesiti.. Najbolje klanjati uoci petka(cetvrtak vece).

23.05.2014.

Za ljubav i slogu medju supruznicima

Ovaj tilsum se pise na cetiri papira sa tintom od cetiri sastojka. Pise se Safranom i miskom(ostala dva sastojka ne navodim zbog mogucih zloupotreba mada onome ko se bavi duhovnim radom nece biti tesko da sazna). Na tri papira napisati tilsum koji je na slici ali ne i ajete koji se nalaze sa njim a koji se vide na slici. Ova tri tilsuma palimo tri noci u periodu dok sunce zalazi. Na cetvrtom napisati tilsum i ajete. Ovaj cetvrti tilsum smotati i neka ga supruznici stave u dusek na kome spavaju. Dok se tilsumi pisu koristiti tamjan Sentedrus i Mietusaaile, a nakon sto se tilsumi urade okaditi ih ovim tamjanom. Kada se tilsumi urade a prije nego se okade na njih prouciti suru Kehf dva puta i tevkil po jedanput nakon svakog ucenja sure i nakon toga tilsume okaditi cime su oni spremni za koristenje. Ako se ovo uradi po pravilima, sve dok je tilsum u njihovom duseku oni nece imati nesloga i svadja niti ce ko moci da narusi njihovu harmoniju.

22.05.2014.

Prizivanje imanli dzina sure Ihlas

Za ovo prizivanje potreban je post tri dana a za iftar ne jesti hranu zivotinjskog porijekla vec biti na vegetarijani. Poceti post u utorak. U cetvrtak vece nakon jacije namaza uci u hulvet(prostorija ili neka soba gdje smo sami. najbolje bi bilo da ko se bavi duhovnim radom da ima sobu u koju mu niko ne ulazi i bolje bi bilo da je van grada) i uciti suru ihlas 1000 puta i dovu 40 puta(dovu ovdje ne navodim. Onoga koga interesuje moze je dobiti besplatno u arapskoj verziji). Kada se dova prouci cetrdeset puta pojavice se osoba sva u nuru i snazi i nazvat ce selam. Odgovori mu na selam i reci: O sjajni meleku trazim od tebe hudama(slugu duhovnog) da me u mojoj duhovnosti pomaze i da mi je na usluzi u poslovima mojim. Molba ce ti Bozijim emrom biti ispunjena. Duhovno bice koje se pojavilo ce nestati a tebi ce u snu doci kako da prizoves svoga hudama kada ti on bude trebao. Obavezna je cistoca kod ovog prizivanja i kupanje svaki dan ili svako vece samo sa vodom bez ikakvih hemikalija. Preporuceno je u te tri dana i noci sto vise nafile klanjati.

20.05.2014.

Do ljubavi surom Ja'sin

Za ljubav učiti tri noći.Trazi se abdest i da niko ne uznemirava niti da se prekida. Početi u srijedu veče. Proučiti suru Dzin sedam puta potom učiti suru Ja'sin do riječi:"Mubin" koju treba ponavljati 404 puta. Nakon ovoga ponovo učiti suru od početka i ponavljati riječ "Mubin" 404 puta ovaj put prouciti suru do kraja. Nakon ovoga ponovo(treći put) učiti suru Ja'sin do riječi "Mubin" koju treba ponavljati 404 puta.Nakon izgovorenih 404 puta "Mubin" reci: O Svemoćni Boze koji si istina ulij ljubav te i te osobe u srcu te i te osobe(ide ime i ime majke,npr., Damir Nurkin). Nakon ovoga završi suru do kraja i reci: "Gospodaru moj, molim te, tako Ti haka imena Tvoga Mubin ulij ljubav te i te osobe u srcu te i te osobe sve dok ne budu zajedno u ljubavi, slozi i zajednickoj rijeci." Dok se uče sureta treba zapaliti neki tamjan prijatnog mirisa. Ovako treba raditi tri noci.

17.05.2014.

Da neprijatelji moraju odseliti iz mjesta u kome zive

Ukoliko neko ima neprijatelja koji mu stalno nasilje i nepravdu čine onda je dozvoljeno da ovo primjeni i njegovi neprijatelji će napustiti mjesto boravka. Zapis koji je na slici napiše se miskom i šafranom i okadi se tamjanom neugodnog mirisa pa se okači na istočnu stranu mjesta gdje zive zulumćari. Piše se u utorak pred zalazak sunca. Ne zloupotrebljavaj ovo da ne padne na tebe Bozija srdzba.

17.05.2014.

Sacuvati se od neprijatelja i njihovog spletkarenja i ogovaranja

Ukoliko neko ima spletkarose i one koji neistinu iznose o njemu šireći tako lazi i kaljajući njegovog ugled a ne moze ima stati na put nikako onda neka uči ajete koji su navedeni na slici 666 puta. Ukoliko zna njihova imena onda nakon svakog stotog puta reci: "Boze Smemoćni, uništi tog i tog i mira mu ne daj" Ukoliko ne zna njihova imena neka kaze: "Boze Svemoguci Kao što si uništio Ad i Semud i ostale narode grešne, uništi onoga ko o meni spletke pravi i neistine iznosi"Ubrzo osoba koja je neosnovano lazi i neistine iznosila mira neće imati ni danju ni noću. Boj se Boga i ne koristi ovo ako ti nije nuzno!!!

17.05.2014.

Veoma jak nacin uništenja neprijatelja

Ukoliko neko ima neprijatelje kojih se ne moze kultarisat i čijeg se zla boji neka uzme abdest i neka klanja dva rekata nakon toga neka uči suru Kafirun bez bismile 1000 puta a nakon svakog stotog puta neka prouči dovu koja je na slici. Boj se Boga i ne moj ovo zloupotrijebiti.

17.05.2014.

Dova za propast neprijatelja

Ukoliko neko ima neprijatelja koji ga stalno ezijete i nepravdu i nasilje mu čine neka se osami, zapali tamjan šećer i neka uči 1000 puta navedenu dovu. Nakon svakih 100 puta neka kaze: "Boze, ostavljam ti toga i toga(ime) da mu ti presudis i od njegovog zla me zaštitiš".

16.05.2014.

Istjerivanje dzina ili njegovo uništenje

Staviti desnu ruku na glavu bolesnika i na desno uho njegovo učiti: 1. Fatihu 2. Prva četiri ajeta sure Beqare, 3.Ajetul kursiju, ajet prije nje i ajet poslije nje, 4. Posljednja četiri ajeta sure Beqare, 5. Prvih devet ajeta sure Ali Imran, 6. 18. i 19. ajet sure Ali Imran, 7. Sura Nisa 115 do 121 ajeta, 8. 54 i 55 ajet sure Al A'araf, 9.115, 116, 117, 118 ajet sure Al Mu'minun, 10. Prvih dvanaest ajeta sure Jasin, 11. Prvih deset ajeta sure Safat, 12. Prva tri ajeta sure Gafir, 13. Prvih 16 ajeta sure Rahman, 14. Posljednja četiri ajet sure Al Hašr, 15. Prvih pet ajeta sure Al Hadid, 16. Prva tri ajeta sure Dzin, 17. Suru Zilzal, 18. suru Karia, 19. Suru Humeze, 20. suru Fil, 21. suru Kurejš, 22. suru Kafirun, 23. suru Nasr, 24. suru Mesed, 25. suru Ihlas, 26. suru Felek, 27. suru Nas.

16.05.2014.

Lijek od sihira(magije) koji je namijenjen za poremećaj polnog odnosa medju supruznicima:

Uzme se nekoliko listova zelenog lotosa(najbolje sedam listova). To dobro samljeti i isitniti. Staviti u veću posudu da ima dovoljno za kupanje i za pijenje i naliti vodom.Na tu vodu proučiti: 1. Ajetul kursija, 2. Sura Kafirun, 3. Sura Ihlas, 4. Sura Felek, 5. Sura Nas, 6. ajeti sure Araf 17 i 19 ajet, 7. Ajeti iz sure Junus od 79.do 82.ajeta, 8. Ajeti iz sure Taha od 65.do 69. ajeta. Vodu treba bolesnik piti i njome se kupati sedam dana i sihir ce Bozijom voljom biti ponisten.

16.05.2014.

Način otkrivanja sihira(magije) i prisutnosti dzina u organizmu

Proučiti u svoju šaku sljedeće: 1. Deset posljednih ajeta sure Ibrahim 42 do 52 ajeta. 2. Dvadeset i dva posljednja ajeta sure Mu'minun, od 97 do 118 ajeta. 3. Dvije posljednje sure Felek i Nas. Dok se uči, staviti na usta desnu šaku. Kada se završi staviti šaku ispred očiju bolesnika i traziti da gleda u nju. Ako ne bude u stanju da gleda u šaku, ili bude u stanju medjutim osjeća nesvjesticu, mučninu, glavobolju, bol u ocima, vidi mu se ruka crna ili u nekoj drugoj boji, osjeti toplotu u glavi, ubrzano lupanje srca, vidi znak krsta onda se radi o sihiru ili dzinskom napadu ili je oboje u pitanju.

15.05.2014.

Neke vrste magije i njihovo liječenje:

1. Zena, djevojka koja ne moze da se uda, ima neke zapreke u tome, ima udvarača medjutim svi se brzo odvrate od nje. Lijek: Napiše se sura Inširah sedam puta sa ajetom "Ve zejjenaha lin nazirin", i sedam puta napisati ajet za poništavanje sihira(magije), "ve kale Musa ma dzi'tum bihi sihr...". Ovo joj se napiše (poštujući uvjete pisanja) i to neka nosi sa sobom. Inša'Alla sretno ce se udat ako ima imana(čiste vjere). 2. Trudnica kojoj se dešavaju pobačaji i smrt djeteta u njenoj utrobi. Ako se radi o sihiru ovo dzini izvode tako da udare majku u slabine i ona pobaci ili jednostavno uguše plod. Lijek: Napisati suru Vaki'u i Allahova(Bozija)lijepa imena i to neka nosi okačeno oko pojasa pa InsaAllah vise neće biti takvih problema. 3 Kada se desava smrt malodobne djece ili se stariji stalno razbolijevaju. Ovo se zna desiti tako da sluga sihira ubacuje odredjenu tečnost na koju je načinjen sihir u hranu te osobe pa se djeca razboljevaju a kod starijih se moze javiti bolest slična vodenoj. Lijek: Napisati vefk sure jasin 7x7 a Sulejmanovim pecatom i oko wefka citavu suru jasin i to staviti u vodu da konzumiraju. Takodje napisati 4x4 wefk sure dzin i oko nje salavat i to staviti u kucu na neko uzdignuto mjesto i InsAla problemi ce nestati. 4. Situacija da mlada ne podnosi mladozenju. Lijek: Napiše joj se sura Jusuf, i ponavlja ajet "Felamma re'ejnehu ekbernehu..' sedam puta i time se sedam puta dotakne njeno čelo čime će se dejstvo sihira i magije anulirati. 5. Suprug ne moze smisliti svoju suprugu a ni bracnu postelju. Lijek: Napisati 83 i 84 ajet sure Taha i to će nositi jedno od supruznika. 6. Sihir kojim se učini da čovjek nije omiljen u društvu. Lijek: Napiše se ajet : "Ve ilejhi jus'adul kelimati ttajibeti vel amilus salihu bi ref'ihi, ajetul kursija sedam puta i ajeti za poništavanje sihira i to neka nosi sa sobom. (pisati na arapskom jeziku bez vokala). 7. Zeni se uradi sihir da nema sreće u braku te se stalno razvodi. Lijek: Napisati dvadeset puta 24 i 25 ajet sure Ibrahim na dva bijela čista papira. Jedan se smota i nosi sa sobom a drugi se stavi u vodu i time se kupa petkom. (da bude za tri kupanja i da se koristi neki lavor tako da voda ne otice u kanalizaciju vec je treba prosuti na zemlju). 8. Sihir gubitka razuma u pojedinim trenucima i nagle promjene ponašanja. Lijek: Napisati: "Elem tere ila rabbike kejfe medduz - zille ve lev ša'e le dze'alehu sakina", suru Rahman i suru Adijat i to neka nosi okačeno o vratu ili u dzepu i insAla nece više imati problema. 9. Sihir mrznje medju supruznicima. Voljeli su se i posledicom sihira medju njima je zavladala mrznja. Lijek: Napisati suru Jusuf i nositi uza sebe ili na uzdignuto mjesto u spavacoj sobi. 10. Djevojka, lijepa je medjutim ne moze da ostvari uspjesnu vezu i misli da je svi muskarci mrze. Lijek: Napisati joj zadnje ajete sure Hašr i 20 puta ajete za poništavanje sihira i magijskog djelovanja. Takodje moze joj se na uho učiti ajet: " Ev men kane mejjiten fe ahjejnahu" sa surom kevser 70 puta. 11. Sihir impotencije. Lijek: na uho opsihrene osobe učiti Fatihu 70 puta, Ajetul kursija 70 puta, Felek 70 puta i suru Nas 70 puta. Tri dana tako proučiti i InsAla problem će se riješiti. 12.Sihir steriliteta koji nema medicinskog opravdanja. Lijek: Napisati suru Dzumu'a i staviti u vodu ili učiti na vodu. Tom vodom da se kupa u drugoj polovini arapskog mjeseca. 13.Sihir mrznje koji se uradi da osoba mrzi svoje ukućane. Lijek: ajet: "AsAllahu en jedz'ale bejnekum ve bejnellezine 'adijetum minhum mevide" 7 puta, ajet "Kale Musa..." 7 puta. To prouciti na posudu. Saprati vodom koju će osoba piti nekoliko dana a iz te posude će se hraniti. 14. Ukoliko je osoba pod sihirom i dzin koji je opsjeda neće da napusti tijelo onda napisati suru Burudz i na bijelom platnu i natopiti je mošusom(moze se napisati i "U ima Allaha koji smrt daje". To zapaliti i prinjeti bolesniku da udise dim. Voljom Bozijom napustit će tijelo ili će biti uništen. 15. Onaj koji uči rukju bolesniku ukoliko stalno uci 25 i 26 ajet sure Furkan imat će pomoćnike iz duhovnog svijeta koji će mu pomoći pri istjeravanju dzina napasnika.

duhovna_medicina
<< 05/2014 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031